Zoekt u onderdelen voor uw Elnagh camper? Vul dan dit formulier in en u ontvangt een vrijblijvende opgave van prijs en levertijd.

Deze website is beveiligd tegen hackers. Daardoor kan het voorkomen dat u onterecht wordt geblokkeerd, bijvoorbeeld als het invullen te lang duurt. Stuur dan de informatie over uw camper en eventuele foto's per email naar contact@kelgin.nl.

BELANGRIJK: wanneer het onderdelenformulier niet volledig is ingevuld heeft dat regelmatig tot gevolg dat het zoeken van het juiste onderdeel ons onnodig veel tijd kost. Daarom hebben we besloten om aanvragen met ontbrekende gegevens niet in behandeling te nemen. De minimaal benodigde gegevens zijn: merk en model van uw camper (inclusief het nummer, dus bijvoorbeeld Elnagh Baron 73), chassisnummer (staat op uw kenteken en begint bij campers op basis van een Fiat Ducato met de letters ZFA) en de datum van 1e registratie.

U ontvangt na het invullen van dit formulier automatisch een email. Het kan zijn dat dit bericht in uw spambox terecht komt. Vooral Gmail, live/hotmail e.d. zijn nogal kritisch op berichten die automatisch verzonden worden vanaf een webserver.

Foto's kunt u later sturen, door te antwoorden op de bevestigingsmail.
Onderdelen
id
date_time
security image

Voor uw aanvraag wordt in ons systeem een ticket aangemaakt. U ontvangt daarvan een automatische bevestiging per email

Kijk ook in uw SPAMBOX. Omdat de bevestigingsmail rechtstreeks vanaf de webserver wordt verzonden, kan het in uw spambox terecht komen. Mailproviders zoals Gmail en Hotmail zijn daar helaas nogal allergisch voor. Ook als we later een offerte sturen, komt die in dat geval in uw spambox terecht.

Foto's die verduidelijken welk onderdeel u zoekt, kunt u na het verzenden van het bovenstaande formulier per email sturen. Doe dat in antwoord op de bevestigingsmail die u ontvangt uit ons ticketsysteem. Het is belangrijk dat het ticketnummer in de onderwerpregel staat.