Reserveer hier uw Kelgin huurcamper. Na ontvangst van uw reservering sturen wij u per post een huurovereenkomst en een factuur toe. Een ster bij een veld betekent dat dit een verplicht veld is.

Belangrijk: meestal is er tijdens een bezoek aan de showroom of telefonisch al gesproken over huurperiode en camper. Het invullen van onderstaand formulier volgt daarna. Als u dit formulier invult zonder voorafgaand contact betekent dat niet automatisch dat de camper van uw keuze nog beschikbaar is.
Reservering huurcamper
date_time
id
IP

Controleer het formulier nog een keer voordat u op 'Verzenden' klikt. Als er ergens een foutmelding staat, worden de gegevens namelijk niet verzonden. Het verzenden is gelukt als u daarna op de volgende pagina een korte bevestiging ziet. Na ontvangst van uw reservering sturen wij u per post een huurovereenkomst (in tweevoud) en een factuur toe.

Eén exemplaar van de huurovereenkomst stuurt u ondertekend aan ons terug. Voeg daarbij ook een kopie van het paspoort van de huurder en van het rijbewijs of de rijbewijzen van de bestuurder(s). We verzoeken u de kopie(ën) van paspoort en rijbewijs/rijbewijzen uitsluitend op papier aan ons toe te zenden en niet per email. Vanwege het risico van beveiligingslekken en vanwege de strenge regelgeving inzake privacy willen we geen scans van persoonsdocumenten op onze webserver en kantoorcomputers hebben.