Partner voor uw vakanties

Camperabonnement

Het Kelgin Camperabonnement is de manier om uw campervakantie een stuk voordeliger te maken. Voor wie een camper wil kopen om daar jaarlijks één of meer reizen van een paar weken mee te maken, is het Kelgin Camperabonnement een goedkoop en makkelijk alternatief. Voor de camperhuurder die ieder jaar opnieuw een aantal weken boekt, is de korting (oplopend tot 32%) wel heel aantrekkelijk.

Rendement
De hoge korting op de huurprijzen is bij het Kelgin Camperabonnement in feite het rendement op de door u betaalde abonnementsprijs. Kelgin Campers investeert dit namelijk in extra huurcampers. Zo gaat uw geld direct voor u aan het werk.

Crowdfunding
Deze manier van partnerschap is een vorm van crowdfunding. Bij deze samenwerking tussen bedrijven en hun klanten wordt in feite de bank als tussenschakel overgeslagen. Dat maakt gezonde bedrijven met goede perspectieven minder afhankelijk van de bank en het biedt consumenten een rendement dat een veelvoud is van de huidige spaarrentes. Deze winst voor beide partijen verklaart waarom crowdfunding in deze crisistijd zo succesvol is.

Flexibel
Het Kelgin Camperabonnement kan helemaal op uw individuele camperwensen worden afgestemd. U boekt met dit abonnement uw huurcamper voor vijf jaar vooruit. Daarbij blijft de flexibiliteit maximaal. Zolang er ruimte is in het verhuurrooster, kunt u schuiven met uw huurperiode. Als u de kleinkinderen wilt meenemen, neemt u een keer een alkoofcamper in plaats van een halfintegraal. En als de campervakantie een keer niet uitkomt, vanwege ziekte of omdat u in dat jaar kiest voor een vliegvakantie, kunt u gewoon overslaan en afzien van de camperhuur. In het laatste geval krijgt u het betaalde abonnementsgeld terug met daarbovenop een aantrekkelijke rente.

Korting
Het Camperabonnement heeft een looptijd van vijf jaar. In overleg zijn andere looptijden mogelijk. De korting op de huurprijzen bedraagt:
 • in jaar 1: 16 %
 • in jaar 2: 20 %
 • in jaar 3: 24 %
 • in jaar 4: 28 %
 • in jaar 5: 32 %
Dit komt erop neer dat u slechts 3,8 weken van elke 5 weken betaalt. Of andersom: u betaalt 3,8 week en ontvangt 1,2 week extra. Dat is een rendement op uw inleg van meer dan 31 %.

Voordelen
Voordelen van het Kelgin Camperabonnement:
 • korting op camperhuur oplopend tot 32 %
 • rendement van meer dan 31 % op abonnementsgeld over de hele periode van vijf jaar
 • geen omkijken naar onderhoud, stalling enz.
 • campers worden regelmatig vervangen door nieuwe
 • u kunt wisselen van camper en dus met verschillende typen campers op reis
 • uw huurcamper ligt voor u vast en u vist niet meer achter het net

Voorbeeld 1
Twee senioren willen een camper kopen om daarmee ieder jaar in het voorseizoen een lange reis van 8 weken te maken. Zij kunnen de kosten van een eigen camper (verzekering, motorrijtuigenbelasting, stalling, onderhoud, afschrijving) vergelijken met de kosten van een Kelgin Camperabonnement. Met een abonnement betalen zij voor 8 weken voorseizoen in een camper uit de Comfort klasse namelijk niet de normale huurprijs van zo'n € 6100,-, maar nog geen € 4700,-. Dat is aanmerkelijk goedkoper dan een eigen camper en dat ook nog met een veel lagere investering aan het begin.

Voorbeeld 2
Een gezin met kinderen wil in schoolvakanties een 5-persoons camper huren. Zij zijn door de vakanties aangewezen op weken met hoge huurprijzen, maar kunnen daar met een Kelgin Camperabonnement fors op besparen. Een pakket van vijf weken (1 week meivakantie, 3 weken zomervakantie eind juli/begin augustus en 1 week herfstvakantie) kost normaal ruim € 5.200,- maar met een Kelgin Camperabonnement is dat minder dan € 4.000,- voor een Elnagh Baron. Dat scheelt ieder jaar meer dan de prijs van een dure zomervakantieweek!

Informeer
Met het Kelgin Camperabonnement boekt u wel heel voordelig uw huurcamper en helpt u Kelgin om het aanbod uit te breiden. Interesse? Bel ons en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.