Luxe klasse - Elnagh T-Loft

Elnagh T-Loft 530
Elnagh T-Loft 530
De luxe klasse bestaat uit Elnagh T-Loft modellen. In de verhuur zetten we in 2024 de Elnagh T-Loft 530 en 532 in, beide met lengtebedden achterin. De 530 heeft de traditionele zithoek met 2-zits bankje achter de tafel en de 532 heeft de nieuwe face-to-face zithoek met banken tegen de zijwanden van de camper. De kortere (6,99 meter) Elnagh T-Loft 529 heeft ook lengtebedden. De Elnagh T-Loft 582 heeft een queensbed achterin. Als we die niet geleverd krijgen, komt daarvoor in de plaats een T-Loft 530 of 532 met lengtebedden.

Verkoopinformatie

De Elnagh T-Loft is een extra luxe uitgevoerde reeks halfintegralen met het zeer praktische hefbed (electrisch bedienbaar). Deze luxe campers kopen we in de regel in met de sterke 140 pk. Fiat Ducato als basisvoertuig. Daarbij kiezen als optie onder andere de 9-traps automatische versnellingsbak met koppelomvormer. 

Bestsellers zijn ook in de T-Loft serie de modellen met lengtebedden achterin. Dat zijn er maar liefst drie. De Elnagh T-Loft 530 is de meestverkochte en meet 7,45 meter lengte. Voor wie beneden de 7 meter wil blijven is er de T-Loft 529 met een lengte van 6,99 meter. Daarnaast is er de T-Loft 532 met de nieuwe face-to-face indeling van de zithoek, met zijbanken tegen de zijwanden en daardoor een ruimere doorloop door de zithoek. Ook dit model is 7,45 meter lang.

De Elnagh T-Loft 582 heeft ook de face-to-face zithoek en een queensbed achterin en de Elnagh T-Loft 450 (niet in de verhuur) is het model met een bed dwars achterin. Het voordeel van deze indeling is, dat het bed achterin minder ruimte inneemt, waardoor er meer ruimte is voor o.a. een ruime hangkast.