Premium klasse - Elnagh Magnum

Elnagh Magnum 530
Elnagh Magnum 530
In de premium klasse bieden we de Elnagh Magnum 532 uit 2023 aan (180 pk., automaat). Deze exclusieve integraal camper heeft lengtebedden achterin en voorin, in de cabine, een ruim hefbed. De zithoek heeft de face-to-face indeling met zijbanken. Als deze camper wordt verkocht, komt daarvoor in de plaats een nieuwe camper van hetzelfde model Magnum 532 (140 pk., automaat). Het kan ook een Magnum 530 worden met een andere zithoek (met 2-zitsbankje achter de tafel).
Verkoopinformatie

De Elnagh Magnum is een prachtige designcamper, zowel van buiten als van binnen. De exclusieve Elnagh Magnum integralen met hun lichte interieurkleuren laten zien hoe mooi Italiaans design kan zijn.

Met de keuze voor de naam Magnum grijpt Elnagh terug op een lange traditie. Meer dan dertig jaar geleden noemde Elnagh de integralen al Magnum. Van die oudjes rijden er nog heel wat rond.

Maar bij de oude naam hoort nu een moderne camper, zowel qua design als qua techniek. Een voorbeeld: de Elnagh Magnum heeft geen hoge voorruit tot in het dak, waardoor u het gevoel hebt in een etalage te zitten of, zoals sommigen ook wel zeggen, in een aquarium. De Elnagh Magnum heeft gewoon een beschaafde voorruit waardoor u alles kunt zien, wat u moet zien. Ook verder klopt het ontwerp van deze exclusieve Italiaan perfect.

Binnen kent het interieur van de Elnagh Magnum hetzelfde hoge niveau van kwaliteit en luxe dat ook de Elnagh T-Loft halfintegralen kenmerkt. Het interieur kan dus als optie zelfs worden uitgevoerd met ecolederen kussens en stoelen.

Qua indeling is er de keuze tussen enkele bedden in de lengterichting van de camper of een in hoogte verstelbaar queensbed.