Family klasse - Elnagh Baron alkoof

Elnagh Baron 65
Elnagh Baron 65
In de family klasse huurt u een praktische alkoofcamper met een groot 2-persoons bed boven de cabine. Op dit moment hebben we in deze klasse nog de Elnagh Baron 65 uit 2023. Dat is een alkoofcamper voor 5 personen, met lengtebedden achterin en een opklapbaar alkoofbed met daaronder draaibare cabinestoelen. Als deze verkocht wordt, komt er geen alkoofcamper voor terug. Dan wordt de nieuwe vervanger een Elnagh Baron 573.

Verkoopinformatie

Van de Elnagh Baron modellen proberen we de prijs zo laag mogelijk te houden. Wij kopen deze daarom in op een Fiat Ducato of Citroën Jumper met 140 pk. en een handgeschakelde versnellingsbak. Keuze uit diverse alkoofcampers en halfintegralen voor een comfortabele campervakantie.

In de Baron-serie biedt Elnagh nu 3 ruime gezinscampers met alkoof en  6 mooie halfintegralen aan voor een mooie prijs.

De alkoofcampers zijn er voor 5, 6 of zelfs 7 personen.

Het design van de Baron modellen kenmerkt zich voor wat de buitenzijde betreft door heldere kleuren en mooie lijnen. In het stijlvolle interieur zorgt de warme houtkleur in combinatie met witte deuren voor een luxe uitstraling. Er is keuze uit 3 stofferingen waarbij wij de meeste campers inkopen met een luxe ecolederen stoffering.

De Elnagh Baron is de voordeligst geprijsde modellenreeks van Elnagh. Kijk in de showroom voor aantrekkelijke nieuwprijzen en kijk bij de gebruikte campers voor o.a. jonge campers in nieuwstaat.