Adventure klasse - Elnagh E-Van

Elnagh E-Van 2
Elnagh E-Van 2
De Adventure klasse bestaat uit de buscamper Elnagh E-Van. Op dit moment bieden we de Elnagh E-Van 2 aan. Deze heeft achterin een dwarsbed en verder een sterke 140 pk. motor en automatische versnelling. Een tweede buscamper die in bestelling staat, is een Elnagh E-Van Duo van 6,36 meter met lengtebedden achterin. Maar deze komt pas in 2025.

Verkoopinformatie

De Elnagh E-Van is de serie compacte buscampers van dit Italiaanse A-merk. Keuze uit 3 lengtes: 5,41, 5,99 en 6,36 meter, van korte Elnagh E-Van K2 tot de Elnagh E-Van Duo XL met een 2-persoons hefbed achterin de camper. Een aantal modellen is leverbaar met een hefdak en daardoor een tweede bed op het dak.

Elnagh biedt bij de E-Van buscampers keuze uit drie uitrustingsniveau's. De Elnagh E-Van is het scherpgeprijsde instapmodel met keuze uit 4 modellen. Wie meer extra's wil kan kiezen tussen de Elnagh E-Van Trend en de Elnagh E-Van Premium. Zowel bij de Trend als bij de Premium is er keuze uit maar liefst 5 verschillende modellen.

De Elnagh E-Van is gebaseerd op de Fiat Ducato. Naast de keuze uit de verschillende uitrustingsniveaus is er ook keuze uit meerdere stofferingen, zowel stof als luxe ecoleder.