Wanneer er voldoende belangstelling is, kan er nog in 2012 op korte termijn met één camper van start worden gegaan. De eerste keus daarvoor is de Elnagh T-Loft 530. Dat is de in 2012 geheel gemoderniseerde opvolger van de Elnagh T-Loft 53, met lengtebedden achterin en een hefbed boven de zithoek. Deze camper is in de verhuur veelgevraagd en ook bij kijkers, die mogelijk koper worden, populair.


Doordat het hoogseizoen nog moet beginnen, kan er nu nog een nieuwe camper worden ingezet. U koopt dan CamperAandelen voor de jaren 2013 tot en met 2017, maar u hebt dan ook voorrang als u deze nieuwe camper nog voor 2012 wilt huren.

Voor wie te laat was met boeken, is dit dan een mooie herkansing. Hebt u interesse, laat het dan per omgaande via mail of telefoon weten. U krijgt dan vrijblijvend een aanbod voor Kelgin CamperAandelen. Bij voldoende belangstelling wordt deze camper dan op korte termijn aangeschaft en ingezet.

Uiteraard mag u bij de Kelgin CamperAandelen ook kiezen voor andere modellen, bijvoorbeeld voor een 6-persoons alkoofcamper als u met een gezin op reis wilt of voor een luxe camper uit de Comfort Plus-klasse, als u net iets extra wilt.

Hier zijn enkele foto's van de nieuwe Elnagh T-Loft 530:

DSC02873-567

T-LOFT530_03

T-LOFT530_01
Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Reserveer nu lastminute een luxe Elnagh camper vanaf vrijdag 14 augstus. https://t.co/6nz8Z2lSW8 https://t.co/HeavnFOpJb
De camper: het nieuwe normaal? Over de ideale manier van reizen in de 1,5-meter-samenleving. https://t.co/IOwz5ruYEa https://t.co/0syrnIdTXI
Het reserveren van camperhuur voor de zomermaanden komt voorzichtig weer op gang. Verklein het risico op onverhoopt… https://t.co/3ZNEIMgF1M