Een deel van de klantenkring van Kelgin Campers komt jaarlijks met grote tevredenheid terug om voor enkele weken een mooie nieuwe of heel jonge camper te huren. Deze groep van jaarlijks terugkomende huurders kan profiteren van het voordeel van de CamperAandelen en de bijbehorende CamperBonus. Lees hier meer over dit en enkele bijkomende voordelen.

Het eerste en grootste voordeel is natuurlijk de CamperBonus zelf. In een ander item wordt uitgelegd hoe deze korting werkt en hoe hoog deze oploopt.

Maar er zijn ook andere voordelen. Wie een camper probeert te huren, merkt dat de vraag structureel groter is dan het aanbod. Dat betekent dat er steeds langer vantevoren moet worden gereserveerd om verzekerd te zijn van een huurcamper. En degenen die dit jaar te laat zijn en achter het net vissen, nemen zich voor om volgend jaar in een vroeger stadium hun slag te slaan. Als Kelgin-partner hoeft u niet meer in die wedren mee te doen. De camper en periode van uw keuze liggen immers voor vijf jaar vast.

Op deze manier kunt u vijf jaar lang elk jaar eenzelfde periode van bijvoorbeeld 2 of 3 weken vastleggen. Maar u kunt ook variëren. Een vakantie van 3 weken in de zomer van 2013. Daarna gaat u in begin 2014 met pensioen en boekt u voor 2014 een periode van 8 weken om de reis te maken die u altijd al wilde maken. En de jaren erna houdt u het weer bij een vakantie van 3 weken. Wanneer het roostertechnisch inpasbaar is, kunt u ook alleen voor de eerstkomende jaren een CamperAandeel kopen en niet voor de latere jaren.

Andere voordelen voor houders van CamperAandelen zijn:
  • VIP-behandeling: wanneer er in uw huurperiode twee campers van hetzelfde model beschikbaar zijn, krijgt u altijd de nieuwste van de twee mee, wanneer dat roostertechnisch mogelijk is. Als de andere huurder ook een VIP is, geldt het principe van wie het eerst komt.
  • Voorrang: wanneer u nu CamperAandelen koopt voor de jaren 2013-2017 kunt u de nieuw aan te schaffen camper ook al in 2012 huren. U krijgt dan voorrang voor anderen, die geen CamperAandelen hebben.
  • Altijd korting: wanneer u buiten de door u ingekochte CamperAandelen om nog op de normale wijze extra camperhuur boekt, ontvangt u buiten schoolvakanties en weken met feestdagen altijd 2 % korting op de huurprijzen, ook in combinatie met andere kortingen.
  • Provisie: als Kelgin-partner mag u ook zakendoen. Wanneer u een nieuwe huurder aanbrengt, die nog niet eerder bij Kelgin heeft gehuurd, ontvangt u een provisie van 2 % van het huurbedrag (exclusief bijkomende kosten).
Met de aanschaf van Kelgin CamperAandelen helpt u ons om nog een stapje verder te groeien. In ruil daarvoor belonen we u graag.

Voor huurders is verder nog van belang, wat elders ook al staat uitgelegd, dat het inkopen van huurweken op langere termijn niet ten koste gaat van de flexibiliteit. U kunt, zolang de verhuurkalender en de boekingen dat toelaten, van camper en van periode wisselen of zelfs helemaal van de huur afzien en dan t.z.t. uw geld met een rendement in contanten terugkrijgen.

Met de CamperAandelen van Kelgin kan op allerlei manier invulling worden gegeven aan uw vakantieplannen voor de komende jaren. Mail ons, bel ons of kom langs en laat een offerte maken voor de weken die u zou willen reserveren.
Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Reserveer nu lastminute een luxe Elnagh camper vanaf vrijdag 14 augstus. https://t.co/6nz8Z2lSW8 https://t.co/HeavnFOpJb
De camper: het nieuwe normaal? Over de ideale manier van reizen in de 1,5-meter-samenleving. https://t.co/IOwz5ruYEa https://t.co/0syrnIdTXI
Het reserveren van camperhuur voor de zomermaanden komt voorzichtig weer op gang. Verklein het risico op onverhoopt… https://t.co/3ZNEIMgF1M