ilusionlogo

Kelgin nu dealer Ilusion Campers

Kelgin Campers verkoopt met ingang van het nieuwe seizoen 2010-2011 de campers van het Spaanse merk Ilusion.

Ilusion is een jong merk dat zich onderscheidt door kwalitatief hoogwaardige campers aan te bieden voor zeer scherpe prijzen. Het initiatief daarvoor is vanuit de markt gekomen. Ilusion wordt in belangrijke mate gedragen door Europese camperbedrijven. Zij horen dagelijks wat klanten willen. Verder laat Ilusion zijn campers bouwen door het Italiaanse familiebedrijf Giottiline. Die combinatie staat garant voor een degelijk product dat nauw aansluit bij de wensen van de consument.

Daarmee past het merk Ilusion naadloos in de benadering van Kelgin Campers. Ook dit is een jong bedrijf dat in 2008 is begonnen met de verkoop en verhuur van nieuwe campers van het eigen huismerk. Deze vielen vanaf het begin op door de zeer gunstige verhouding van prijs en kwaliteit. Het dealerschap van Ilusion stelt Kelgin Campers in staat om dit verder uit te bouwen.

In het komende modeljaar biedt Ilusion drie alkoofcampers (i630, i670 en i690) en vier halfintegralen (i760, i770, i780 en i790) aan. Daaronder zijn de meest populaire indelingen, zoals die met een frans bed, met twee bedden in lengterichting, met een bed dwars achterin en met een queensbed. Opvallende kenmerken zijn verder de vlakke ramen (Seitz), de afzuigkap, het keramisch toilet (Dometic), gedeeltelijke LED-verlichting en een hoog afwerkingsniveau. Als basisvoertuig dient in alle gevallen de populaire Fiat Ducato.

De instapprijzen beginnen bij € 47.995,-. Een zeer complete camper op basis van een Fiat Ducato met 130 pk. en met alle bovengenoemde kenmerken is er al vanaf € 52.895,-.

DSC01649-bew-800
Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter