elnagh-campers-logo

Nu alle Elnagh modellen bij Kelgin

Kelgin Campers zet in het seizoen 2010-2011 een belangrijke stap vooruit. Alle modellen van het kwaliteitsmerk Elnagh zijn nu namelijk bij Kelgin te koop.

Elnagh is onderdeel van de SEA-groep, met naast Elnagh ook de succesvolle merken Mobilvetta en McLouis. Door de verkoop van Elnagh Campers blijft Kelgin onderveranderd aanbieder van kwalitatief hoogwaardige campers tegen de laagste prijzen in de markt. Dat geldt met name voor de alkoof- en halfintegraal modellen uit de Baron-en Duke-serie en voor de T-Loft-modellen met hefbed. Maar daar komen nu ook campers in de hogere klasse bij. De hoogwaardige campers uit de Prince-serie zijn momenteel de bestverkopende Elnagh-modellen. Nieuw is dit jaar de Magnum-serie. De twee exclusieve integralen die onder deze naam op de Caravan Salon in Düsseldorf als primeur zijn gepresenteerd, beleefden daar een uitstekende ontvangst met veel lovende reacties.

Het complete assortiment van Elnagh omvat maar liefst 23 modellen. Deze kunnen door Kelgin Campers in verschillende uitvoeringen worden geleverd en van alle gewenste opties worden voorzien. De eerste showmodellen worden begin november verwacht.

Elnagh-Campers-600br
Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter