Bij Kelgin Campers merken we dat mensen die graag deze zomer met een camper op reis willen, nu zouden willen reserveren, maar het lastig vinden om nu verplichtingen aan te gaan. Daar komt Kelgin Campers aan tegemoet.

Op dit moment is onduidelijk hoe de coronacrisis verloopt. Bij Kelgin Campers hopen we er uiteraard op dat er in de zomermaanden weer veilig gereisd kan worden. Reizen met een camper is dan een veilige manier omdat camperaars afstand kunnen houden van anderen en in de camper hun eigen hygiëne goed kunnen organiseren.

Voor wie voor de komende zomer of voor het najaar  nu een camper zou willen reserveren, maar niet het risico wil lopen bij onverhoopte annulering een deel van de huursom te verliezen, biedt Kelgin Campers nu een pandemie-clausule aan. Die clausule in de huurovereenkomst komt erop neer dat de camper in een situatie van gesloten grenzen tot 2 weken voor de vertrekdatum geannuleerd kan worden zonder dat daarbij de gebruikelijke annuleringskosten in rekening worden gebracht. De huurder ontvangt dan de betaalde termijn(en) van de huursom volledig retour.

Voor toepassing van deze regeling gelden de volgende voorwaarden:
  • bij de reservering heeft de huurder voor toepassing van de pandemie-clausule gekozen.
  • voor toepassing van de pandemie-clausule betaalt de huurder een vaste vergoeding van € 25.
  • de huurder kan een beroep doen op deze clausule wanneer tijdens de geboekte huurperiode reizen niet mogelijk is omdat tengevolge van een besmettelijke ziekte grenzen gesloten zijn en/of campers niet welkom zijn. Wanneer in Nederland en Duitsland of in Nederland, België en Frankrijk met de camper gereisd en overnacht kan worden, is een campervakantie mogelijk en is een beroep op de pandemie-clausule niet mogelijk.
  • bij onverhoopte toepassing van de clausule ontvangt de huurder de betaalde termijn(en) van de huursom retour. De reserveringskosten worden niet terugbetaald.
  • om een beroep op de pandemie-clausule te kunnen doen, dient de camperhuur uiterlijk 2 weken voor de vertrekdatum te worden geannuleerd.
  • de pandemie-clausule kan voorlopig alleen worden gekozen bij huurperiodes in 2020.
  • het aanbieden van deze pandemie-clausule kan door Kelgin Campers eenzijdig worden ingetrokken en de voorwaarden kunnen voor nieuwe reserveringen worden gewijzigd, waarbij reeds gemaakte afspraken zoveel mogelijk in stand blijven.
Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter

Reserveer nu lastminute een luxe Elnagh camper vanaf vrijdag 14 augstus. https://t.co/6nz8Z2lSW8 https://t.co/HeavnFOpJb
De camper: het nieuwe normaal? Over de ideale manier van reizen in de 1,5-meter-samenleving. https://t.co/IOwz5ruYEa https://t.co/0syrnIdTXI
Het reserveren van camperhuur voor de zomermaanden komt voorzichtig weer op gang. Verklein het risico op onverhoopt… https://t.co/3ZNEIMgF1M