Elnagh E-Van Duo XL
De Elnagh E-Van modellenreeks is in 2021 verder uitgebreid. Nieuw is de Elnagh E-Van Duo XL met een hefbed achterin de camper. Daardoor kan er onder het bed een zee van bergruimte worden gecreëerd.

Elnagh biedt bij de E-Van buscampers nu keuze uit drie uitrustingsniveau's. De Elnagh E-Van is het scherpgeprijsde instapmodel met keuze uit de E-Van 2 en E-Van 5. Wie meer extra's wil kan kiezen tussen de Elnagh E-Van Trend en de Elnagh E-Van Premium. Zowel bij de Trend als bij de Premium is er keuze uit maar liefst 7 verschillende modellen.

De Elnagh E-Van is gebaseerd op de Fiat Ducato en kent modellen met verschillende lengtes: de kortste is 5,41 meter (E-Van K2 Trend en Premium), 4 andere modellen zijn 5,99 meter lang en de E-Van Duo en Duo XL (Trend en Premium) zijn 6,36 meter lang.

Nieuw is in 2021 op de meeste E-Van modellen de optie van een hefdak waardoor er bovenop de camper een slaapplaats voor 2 personen beschikbaar komt. Met het bed achterin de camper zijn er dan 4 slaapplaatsen. Maar er kan ook voor worden gekozen om de ruimte achterin de camper helemaal als bergruimte te gebruiken, bijvoorbeeld om daar fietsen of een scooter te vervoeren.

Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Reserveer nu lastminute een luxe Elnagh camper vanaf vrijdag 14 augstus. https://t.co/6nz8Z2lSW8 https://t.co/HeavnFOpJb
De camper: het nieuwe normaal? Over de ideale manier van reizen in de 1,5-meter-samenleving. https://t.co/IOwz5ruYEa https://t.co/0syrnIdTXI
Het reserveren van camperhuur voor de zomermaanden komt voorzichtig weer op gang. Verklein het risico op onverhoopt… https://t.co/3ZNEIMgF1M