De Elnagh Baron is terug

Na een seizoen afwezigheid komt de scherpgeprijsde Baron serie in 2014 in een hele nieuwe gedaante terug. De nieuwe reeks omvat drie alkoofmodellen en drie halfintegralen met hefbed. De Baronnen vallen op door een stijlvol design in grijs en rood.

Lees meer...

Elnagh Duke (alkoof)

De Elnagh Duke is een serie ruime alkoofcampers. Onder de vier modellen is de opvallende Elnagh Duke 53, een alkoofcamper met achterin lengtebedden, een indeling die normaal gesproken alleen in luxe halfintegralen wordt toegepast.

Lees meer...

Elnagh King met alkoof

Met de Elnagh King modellen biedt Kelgin campers in het luxere segment aan voor een heel redelijke prijs. De drie modellen met alkoof bieden een bijzondere combinatie van grote ruimte en luxe design.

Lees meer...

Elnagh King halfintegraal

De halfintegralen in Elnagh King serie blinken uit door hun bijzonder mooie Italiaanse design in combinatie met een zee van ruimte en veel luxe. Nieuw is dat in deze modellen nu ook een hefbed als optie verkrijgbaar is.

Lees meer...

Elnagh Magnum (integraal)

Net als de Elnagh King is ook de exclusieve Elnagh Magnum een prachtige designcamper, zowel van buiten als van binnen. Sinds Elnagh deze luxe integraal voor het modeljaar 2011 nieuw presenteerde, is het één van de toppers bij Elnagh.

Lees meer...

Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Kom vrijdag of zaterdag naar de Eindejaarsshow van Kelgin Campers. Met o.a. de nieuwe Elnagh Baron 573 model 2020.… https://t.co/U1U6Mdy911
Zoek dit najaar de zon op en profiteer van hoge kortingen op camperhuur. Reserveer nu lastminute vanaf slechts € 59… https://t.co/qJ7OOdfoQ5
Boek nu Lastminute Camperhuur. De allerlaatste zomervakantieweken. Ruime 6-persoons camper of Luxe (half)integraal… https://t.co/bsTGwPbArc