Kelgin Campers gaat de bonuscultuur invoeren. Maar anders dan in de wereld van de banken gaan bij Kelgin de klanten van bonussen profiteren. Zij worden namelijk beloond met kortingen op camperhuur die oplopen tot 40 %. Nieuwsgierig naar het wat en hoe? Lees dan verder.

Kelgin Campers is in 2008 gestart met de verkoop en verhuur van nieuwe of heel jonge kampeerauto's. In 2008 brak ook de bankencrisis uit, later gevolgd door een economische crisis. Desondanks heeft Kelgin zich stap voor stap een plek verworven, vooral in de sterk groeiende markt voor camperverhuur. In 2011 is het aantal huurcampers uitbegreid tot de huidige omvang van zeven kampeerauto's. Dat is een belangrijke stap vooruit geweest met een voldoende winstgevend bedrijf als resultaat.

Kenmerkend voor de bedrijfsvoering van Kelgin is het minimaliseren van de kosten en het vermijden van te grote risico's. Kelgin heeft geen dure showroom en geen duur personeel. Hoge vaste lasten blijken in de crisistijd vaak een molensteen om de nek van bedrijven te zijn. De keuze van Kelgin om de kosten laag te houden, om op die manier campers tegen scherpe prijzen te kunnen verkopen, is achteraf ook belangrijk geweest om in deze crisistijd een succesvolle start te kunnen maken.

Nu op deze manier een gezonde bedrijfsvoering met voldoende toekomstperspectief gerealiseerd is, wil Kelgin Campers de basis nog iets verbreden en het aantal huurcampers met maximaal vier wagens uitbreiden. Dat gaat stap voor stap, met één camper tegelijk. Afhankelijk van het succes daarvan worden het er dan uiteindelijk hoogstens vier. Het doel van deze uitbreiding is uitsluitend het versneld bereiken van het punt waarop het vermogen van Kelgin Campers voor meer dan de helft bestaat uit eigen vermogen.

Om deze uitbreiding te realiseren kiest Kelgin voor een vorm van financiering die momenteel sterk in opkomst is: crowdfunding. Dat is een concept met veel voordelen en vooral goed passend bij de kleinschalige persoonlijke benadering bij Kelgin Campers. Wij hechten aan een goede relatie met onze klanten en via het concept van crowdfunding wordt de klant zelfs min of meer partner. Ook u kunt op deze manier 'partner in campers' worden.

Op deze manier ontstaat er een win-win situatie. De koper van CamperAandelen profiteert van een hoog rendement in de vorm van de CamperBonus en andere voorrechten en voordelen. Kelgin Campers profiteert door de mogelijkheid om uit te breiden zonder daarbij afhankelijk te zijn van banken die, zoals u waarschijnlijk weet, op dit moment door regelgeving steeds meer belemmerd worden bij het financieren van bedrijven, ook als die bedrijven goed gezond en winstgevend zijn.

Klik hier voor meer informatie over het CamperAandelen-plan van Kelgin. Klik hier om te lezen wat dit kan betekenen voor u als regelmatige camperhuurder en klik hier voor de voordelen in vergelijking met het kopen van een camper.

DSC03045-Kelgin-Campers-600jpg


Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Reserveer nu lastminute een luxe Elnagh camper vanaf vrijdag 14 augstus. https://t.co/6nz8Z2lSW8 https://t.co/HeavnFOpJb
De camper: het nieuwe normaal? Over de ideale manier van reizen in de 1,5-meter-samenleving. https://t.co/IOwz5ruYEa https://t.co/0syrnIdTXI
Het reserveren van camperhuur voor de zomermaanden komt voorzichtig weer op gang. Verklein het risico op onverhoopt… https://t.co/3ZNEIMgF1M