Zaterdag 14 maart 2015 - Kijk- en Koopdag

Op D.V. zaterdag 14 maart a.s. houdt Kelgin Campers weer een Kijk- en Koopdag. In de aanbieding zijn dan enkele mooie gebruikte kampeerauto's uit 2010, 2011 en 2014 voor hele scherpe prijzen. U wordt van harte uitgenodigd om een bod te doen.

Lees meer...

Aanbiedingen Camperverhuur

De vraag naar huurcampers is dit jaar opnieuw groot. In juni en in de zomervakantie zijn sommige weken al (bijna) volgeboekt. Maar in andere weken is er genoeg vrij. Wie de drukte voor wil zijn, kan in het vroege voorjaar al weg met een lente-korting die oploopt tot maar liefste 20 % vanaf de derde week. En wie in de regio's met vroege zomervakantie woont, kan in de eerste twee zomervakantieweken tot wel € 300,- korting incasseren.

Lees meer...

€ 5.000 Actievoordeel Nieuwe Campers

Profiteer nu direct van € 5.000,- voordeel bij de koop van een nieuwe Elnagh camper. Deze actie geldt zolang er nog nieuwe campers beschikbaar zijn in de productie van de komende voorjaarsmaanden. Doordat de camper dan op bestelling voor u wordt ingekocht en direct aan u wordt geleverd, kan Kelgin u deze hoge korting bieden.

Lees meer...

Kelgin Campers nu Elnagh-dealer

Kelgin Campers meldt met dankbaarheid dat het dealerschap van Elnagh een feit is. Nadat in de afgelopen jaren vooral de verhuuractiviteiten zijn uitgebouwd, richt Kelgin zich met het Italiaanse merk Elnagh nu ook op de verkoop van nieuwe kwaliteitscampers.

Lees meer...

-165-Elnagh-Prince-530L-200Profiteer ook dit jaar bij Kelgin Campers van hele scherpe aanbiedingen van jonge gebruikte campers uit 2011, 2010 en 2009. Doordat Kelgin alle showmodellen inzet in de verhuur, kunnen deze nu met hoge kortingen weg. 

Nu het najaar weer dichterbij komt, is het bij uitstek de tijd om uzelf te verzekeren van een van deze schitterende campers. Maak een afspraak voor een bezichtiging op het moment dat de camper van uw keuze in Goes aanwezig is. Meestal is dat op vrijdagen, als campers van huurder wisselen.

Omdat het nu de periode is waarin we de nieuwe modellen voor volgend jaar willen inkopen, bieden we de hele verhuurvloot nu voor hele scherpe prijzen aan. Informeer naar deze prijzen of doe een bod.

Concreet: Elnagh T-Loft 530 model 2012

Wanneer er voldoende belangstelling is, kan er nog in 2012 op korte termijn met één camper van start worden gegaan. De eerste keus daarvoor is de Elnagh T-Loft 530. Dat is de in 2012 geheel gemoderniseerde opvolger van de Elnagh T-Loft 53, met lengtebedden achterin en een hefbed boven de zithoek. Deze camper is in de verhuur veelgevraagd en ook bij kijkers, die mogelijk koper worden, populair.

Lees meer...

Alternatief voor koop

Kelgin Campers verkoopt graag een nieuwe of heel jonge Elnagh of Ilusion camper. Maar de aanschaf van CamperAandelen is in een aantal gevallen wel een heel aantrekkelijk alternatief voor de aanschaf van een eigen camper. Met het risico dat Kelgin zo zijn eigen concurrent wordt, zetten we hier de voordelen voor u op een rij.

Lees meer...

Aantrekkelijk voor huurders

Een deel van de klantenkring van Kelgin Campers komt jaarlijks met grote tevredenheid terug om voor enkele weken een mooie nieuwe of heel jonge camper te huren. Deze groep van jaarlijks terugkomende huurders kan profiteren van het voordeel van de CamperAandelen en de bijbehorende CamperBonus. Lees hier meer over dit en enkele bijkomende voordelen.

Lees meer...

CamperAandeel: hoe werkt het?

De Kelgin-versie van het principe van crowdfunding komt in essentie hierop neer, dat Kelgin-partners met hoge korting (oplopend tot 40 %) voor vijf opeenvolgende jaren camperhuur inkopen en dat Kelgin met deze middelen een extra camper aanschaft en inzet. Dit concept biedt in de uitwerking heel veel mogelijkheden met maximale flexibiliteit voor de deelnemende CamperAandeel-houders.

Lees meer...

Word CamperAandeel-houder

Kelgin Campers gaat de bonuscultuur invoeren. Maar anders dan in de wereld van de banken gaan bij Kelgin de klanten van bonussen profiteren. Zij worden namelijk beloond met kortingen op camperhuur die oplopen tot 40 %. Nieuwsgierig naar het wat en hoe? Lees dan verder.

Lees meer...

Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter