Opruiming Campers 2019 en 2018

Elnagh Magnum 530Het is weer de tijd om eigenaar te worden van een jonge gebruikte camper in nieuwstaat. Nu is er nog keus bij Kelgin Campers. Het aanbod, vaak nog maar een half jaar jong, dunt steeds sneller uit. Koop nu een camper die meestal gemiddeld maar 20 weken is gebruikt door in totaal 9 huurders, in veel gevallen echtparen op leeftijd. U bespaart al snel tussen de tien- en vijftienduizend euro!

Nieuwe 9-traps automaat

Elnagh Baron 573Nu in voorraad bij Kelgin Campers: diverse nieuwe Elnagh campers model 2020 met de nieuwe Fiat 9-traps automaat en Euro 6D motoren.

Bijvoorbeeld de complete scherpgeprijsde Elnagh Baron 573, de luxe T-Loft 530 en de exclusieve integraal Magnum 530, alledrie met lengtebedden.

Bekijk deze campers nu op de pagina met nieuwe campers in voorraad.

Campers van Kelgin kunnen wel een hagelbuitje hebben. Dat komt door het hoogwaardige materiaal dat wordt gebruikt voor de wanden en daken.

Veel campers hebben een huid van aluminium. Dit is  iets lichter in gewicht en ziet er gladder uit. Campers van Kelgin hebben wanden en daken van kunststof, dat met glasvezel is versterkt (GVK, internationaal vaak aangeduid als GfK). Het grote voordeel van dit materiaal is de bescherming die het biedt tegen met name hagel.
Kelgin Camper kan tegen hagel
Een flinke hagelbui maakt van een aluminium dak vaak een maanlandschap vol kraters. Een GfK-dak loopt alleen in zeer extreme gevallen schade op.

De cijfers spreken voor zich. Hagelstenen slaan, afhankelijk van de grootte, in met snelheden van 50 tot 90 kilometer per uur. Een aluminium dak vervormt al bij inslagen met een snelheid van 9 kilometer per uur, terwijl GfK bestand is tegen snelheden van meer dan 360 kilometer per uur.

In Duitsland bieden enkele verzekeringsmaatschappijen daarom premiekorting voor GfK-daken. Verwacht wordt dat in de toekomst voor aluminium daken een hoger premie zal worden berekend, vooral omdat hagelschade door de klimaatverandering steeds vaker voorkomt.

(bron: het duitse tijdschift promobil, juli 2008)
Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

De camper: het nieuwe normaal? Over de ideale manier van reizen in de 1,5-meter-samenleving. https://t.co/IOwz5ruYEa https://t.co/0syrnIdTXI
Het reserveren van camperhuur voor de zomermaanden komt voorzichtig weer op gang. Verklein het risico op onverhoopt… https://t.co/3ZNEIMgF1M
Kom vrijdag of zaterdag naar de Eindejaarsshow van Kelgin Campers. Met o.a. de nieuwe Elnagh Baron 573 model 2020.… https://t.co/U1U6Mdy911

Nieuw: ruime stalling

boot-enz-100brIn de Poel in Goes is een ruime stalling beschikbaar voor uw camper, caravan of boot. Deze buitenstalling bevindt zich op het terrein waar ook Kelgin Campers is gevestigd. Er is ook opslagruimte te huur.

Als u in de stad woont, is dit een unieke locatie, binnen de bebouwde kom van Goes.