Extra's

Kelgin staat voor campers met extra. Bij aankoop van een nieuwe Kelgin camper ontvangt u hoge kortingen op pakketten met extra's. Airco, luifel, cruise control en wat u maar wilt.

Kwaliteit

Kelgin Campers staat voor hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Let op onze speciale aanbiedingen.

Kosten

Wat is het geheim van de prijzen van Kelgin? Wij houden onze kosten laag en kopen scherp in. Op service en kwaliteit bezuinigen we niet!

Tevreden

Kelgin biedt u service in uw eigen regio. Daarvoor werken wij samen met gespecialiseerde onderhouds- en reparatiebedrijven. Zo wordt u altijd goed geholpen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten het ook zijn.

Passend

Kelgin Campers heeft de camper die bij u past, van een comfortabele tweepersoons compacte tot een ruime zespersoons familiecamper. Stapelbed en garage: alles is mogelijk.

Importeur

Kelgin verkoopt rechtstreeks uit eigen import. Zo weet u zeker dat u voordelig uit bent. Bekijk en vergelijk onze prijzen maar.

Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

De camper: het nieuwe normaal? Over de ideale manier van reizen in de 1,5-meter-samenleving. https://t.co/IOwz5ruYEa https://t.co/0syrnIdTXI
Het reserveren van camperhuur voor de zomermaanden komt voorzichtig weer op gang. Verklein het risico op onverhoopt… https://t.co/3ZNEIMgF1M
Kom vrijdag of zaterdag naar de Eindejaarsshow van Kelgin Campers. Met o.a. de nieuwe Elnagh Baron 573 model 2020.… https://t.co/U1U6Mdy911