Camperhuur Lastminutes

zon 100

Profiteer nu van Last Minute voordeel en boek een luxe camper met korting (prijzen zijn per week):

  • Elnagh T-Loft 530, halfintegraal (7,41 meter) met lengtebedden, automaat, 14 mei tot 4 juni, nu van € 799 voor € 749
  • Elnagh E-Van Duo, buscamper (6,36 meter) met lengtebedden, 21 mei tot 4 juni, nu van € 739 voor € 699
  • Elnagh T-Loft 529, halfintegraal (6,99 meter) met lengtebedden, per direct, nu van € 799 voor € 749

Uit voorraad leverbaar

Elnagh Baron 573Voor nieuwe campers zijn levertijden van een half jaar of langer op dit moment geen uitzondering. Kelgin Campers kan u nog direct uit voorraad leveren. U hebt daarbij de keuze uit deze gloednieuwe (model- en bouwjaar 2021) campers: Elnagh T-Loft 581 met queensbed, Elnagh Baron 573 met lengtebedden. of de exclusieve Elnagh Magnum 530 (integraal) met lengtebedden en automatische versnelling. Deze campers zijn net gearriveerd of komen de komende weken binnen. Ook jong gebruikte campers leverbaar. Maak een afspraak en kom kijken in onze showroom in Goes.

Vacatures

Wat is er mooier dan werken in en aan een luxe kampeerauto? Kelgin Campers heeft werk voor je:
  • voor het komende huurseizoen zoeken we in Goes hulp bij de schoonmaak van het interieur of de buitenzijde van huurcampers, vooral op vrijdagochtenden.
  • voor de nieuwe werkplaats in Scherpenzeel zoeken we een campermonteur
  • voor klussen aan campers zoeken we in Goes en Scherpenzeel (gepensioneerde) vakmensen voor werk aan meubilair of stoffering of sanitair enz.
  • voor allerlei werkzaamheden zoeken we scholieren of studenten als vrijdag- en/of zaterdaghulp.
Ga voor meer informatie naar onze pagina met vacatures.

Kelgin: Campers met extra - Verkoop en camperverhuur - Nu alle Elnagh-modellen

elnagh-campers-logo

Nu alle Elnagh modellen bij Kelgin

Kelgin Campers zet in het seizoen 2010-2011 een belangrijke stap vooruit. Alle modellen van het kwaliteitsmerk Elnagh zijn nu namelijk bij Kelgin te koop.

Lees meer...

Kelgin: Campers met extra - Verkoop en camperverhuur - Nu dealer van Ilusion

ilusionlogo

Kelgin nu dealer Ilusion Campers

Kelgin Campers verkoopt met ingang van het nieuwe seizoen 2010-2011 de campers van het Spaanse merk Ilusion.

Lees meer...

Nieuwe huurcamper vanaf 9 juli

Laatste nieuws (22 juni 2010): wij hebben een nieuwe luxe halfintegraal camper met vier zit- en slaapplaatsen ingekocht. Deze Ilusion i780 is fabrieksnieuw en wordt vanaf 9 juli verhuurd. De camper is vanaf die datum nog helemaal vrij. Maar dat zal snel veranderen. Klik op 'Te huur' voor de actuele informatie.

Nieuwe verhuurvloot

Na de succesvolle verkoop van de showmodellen uit het vorige seizoen start Kelgin Campers het verhuurseizoen 2010 met een vernieuwde huurvloot. Deze bestaat uit nieuw (2010) en zeer jong (2009) materieel. Kijk voor een overzicht in het menu bovenaan de pagina onder 'te huur' op 'huurcampers'.

 

De belangstelling voor een huurcamper is nog steeds groeiende. Dat merken we aan de reserveringen die steeds vroeger in het seizoen plaatsvinden. Wilt u dit jaar nog weg met een nieuwe of jonge kwaliteitscamper van Kelgin? Reserveer dan vandaag nog!

KELGIN VERLAAGT DE PRIJZEN IN 2010 !!!

Profiteer nu van de lagere BPM-tarieven. Kelgin Campers verlaagt de prijzen in 2010. De sterkste prijsdaling bedraagt maar liefst € 2.000,-!

Lees meer...

Kelgin op Wegwijs 2010

logo-wegwijs_100br

Van dinsdag 23 tot en met zaterdag 27 februari 2010 stond Kelgin Campers vijf dagen lang op de gezinsbeurs Wegwijs 2010 in de Jaarbeurs in Utrecht, in hal 3 bij het vakantieplein (stand 3A041).

 

Voor het eerst stond er een camper op deze beurs. Dat past helemaal in de groeiende belangstelling voor de kampeerauto. Een steeds breder publiek ontdekt wat er met een camper allemaal te beleven valt. Ook op Wegwijs was dat te merken. Onder de meer dan 70.000  bezoekers waren er opmerkelijk veel met serieuze belangstelling voor het huren of kopen van een camper.

Eerste boekingen camperhuur 2010

De eerste reserveringen voor het verhuurseizoen 2010 zijn al een feit. Dat er al zo vroeg wordt geboekt, is kenmerkend voor de grote vraag naar huurcampers. De lijn van het seizoen 2009 wordt daarmee doorgezet.

 

Vroeg  boeken is daarom nodig om verzekerd te zijn van een huurcamper in het komende seizoen. Bovendien geldt er een vroegboekkorting tot wel 10 %. Kijk onder 'te huur' (bovenaan de pagina) voor alle informatie of klik hier voor de beschikbaarheid en prijzen in 2010.

Test Kelgin Family S65 in Kampeerauto (NKC)

kampeerauto 2009-06Het blad 'Kampeerauto' van de Nederlandse Kampeerauto Club heeft de primeur. Voor het eerst in de jonge geschiedenis van Kelgin is één van zijn campers getest.

 

Het Signalement is van de Kelgin Family S65. Dat is het instapmodel van Kelgin, een compacte alkoofcamper met zes zitplaatsen en vijf slaapplaatsen.

Lees meer...

Kelgin op WoningExpo Zeeland

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart stond Kelgin op de beurs WoningExpo Zeeland in de Zeelandhallen in Goes.

Lees meer...

Kelgin brochure

Kelgin Campers brochureWanneer u de brochure van Kelgin Campers via de post wilt ontvangen, kunt u ons dat via het contactformulier laten weten. Klik daarvoor in het menu op 'Contact' en daarna op 'Stuur een bericht'.

 

Een digitale versie (PDF) vindt u onder 'downloads' in de rubriek 'verkoop'. De prijzen en technische gegevens staan in een apart bestand.

Dineren voor het goede doel

logo happietariaVan 28 november tot 20 december 2008 kunt u bij de HappieTaria in Delft dineren. De opbrengst van dit tijdelijke restaurant is voor het goede doel. Kelgin is sponsor van dit project. Klik hier voor alle informatie.
Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter