Camperhuur Lastminutes

zon 100

Profiteer nu van Last Minute voordeel en boek een luxe camper met korting (prijzen zijn per week):

  • Elnagh T-Loft 530, halfintegraal (7,41 meter) met lengtebedden, automaat, 14 mei tot 4 juni, nu van € 799 voor € 749
  • Elnagh E-Van Duo, buscamper (6,36 meter) met lengtebedden, 21 mei tot 4 juni, nu van € 739 voor € 699
  • Elnagh T-Loft 529, halfintegraal (6,99 meter) met lengtebedden, per direct, nu van € 799 voor € 749

Uit voorraad leverbaar

Elnagh Baron 573Voor nieuwe campers zijn levertijden van een half jaar of langer op dit moment geen uitzondering. Kelgin Campers kan u nog direct uit voorraad leveren. U hebt daarbij de keuze uit deze gloednieuwe (model- en bouwjaar 2021) campers: Elnagh T-Loft 581 met queensbed, Elnagh Baron 573 met lengtebedden. of de exclusieve Elnagh Magnum 530 (integraal) met lengtebedden en automatische versnelling. Deze campers zijn net gearriveerd of komen de komende weken binnen. Ook jong gebruikte campers leverbaar. Maak een afspraak en kom kijken in onze showroom in Goes.

Vacatures

Wat is er mooier dan werken in en aan een luxe kampeerauto? Kelgin Campers heeft werk voor je:
  • voor het komende huurseizoen zoeken we in Goes hulp bij de schoonmaak van het interieur of de buitenzijde van huurcampers, vooral op vrijdagochtenden.
  • voor de nieuwe werkplaats in Scherpenzeel zoeken we een campermonteur
  • voor klussen aan campers zoeken we in Goes en Scherpenzeel (gepensioneerde) vakmensen voor werk aan meubilair of stoffering of sanitair enz.
  • voor allerlei werkzaamheden zoeken we scholieren of studenten als vrijdag- en/of zaterdaghulp.
Ga voor meer informatie naar onze pagina met vacatures.

Kelgin Eindejaarsopruiming - 27-29 dec.


Bent u iemand die van afdingen houdt? Kom dan op 27, 28 en 29 december bieden op de huurcampers van Kelgin. Of kom kijken naar nieuwe modellen 2011. Of boek uw huurcamper tijdens deze dagen met gratis complete schoonmaak.

Kelgin Campers EindejaarsopruimingKelgin Campers wil nog dit jaar alle huurcampers kwijt. Zoekt u een jonge luxe camper (2009 of 2010)? Kom dan onderhandelen over de prijs en profiteer daarbij van de Kelgin kortingen op extra's. Klik hier voor een overzicht van de gebruikte campers.

Met 2011 voor de deur wilt u misschien de nieuwe modellen zien. Kelgin heeft voor een uitgekiende selectie 2011 modellen van Elnagh en Ilusion. Klik hier voor een overzicht van de showmodellen. De modellen zijn zo gekozen dat u een goed overzicht krijgt van de verschillende mogelijkheden. Als u nu bestelt, kan de camper van uw keuze in de meeste gevallen nog voor het nieuwe seizoen geheel volgens uw wensen op bestelling worden gemaakt.

In 2011 breidt Kelgin het aanbod van huurcampers fors uit. Wie tijdens de eindejaarsopruiming een huurcamper boekt, ontvangt gratis schoonmaakservice. Dan kunt nu niet alleen de schoonmaak van de buitenkant, maar ook die van het interieur gratis aan Kelgin overlaten.

De Kelgin Eindejaarsopruiming wordt gehouden op D.V. maandag tot en met woensdag, 27 tot en met 29 december. U bent welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Kunt u op deze dagen of tijden niet, bel dan voor een afspraak op een ander tijdstip: 0113-233146.
Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter