Camper-anderhalve-meter

Kunnen we in tijden van corona op vakantie? Veel is nog onzeker en we leren nog steeds. Wel is duidelijk dat een camper de ideale manier is om rond te reizen en toch afstand te bewaren. Dat is voor veel mensen reden om voor het eerst met een camper op reis te gaan.

Wie met een camper reist, komt niet op drukke vliegvelden en in volle vliegtuigen, als er al gevlogen gaat worden. In een camper reis je samen, met z'n tweeën of als gezin. De camper is je veilige huisje op wielen. Naar buiten ga je op plaatsen waar ruimte is om te wandelen of te fietsen of zomaar in de zon te zitten. Je hebt controle over de hygiëne, met eigen toilet en douche in de camper. Een bezoek aan de supermarkt volstaat om de koelkast af en toe wat aan te vullen. Het diner komt uit eigen keuken of je kiest voor een makkelijke afhaalmaaltijd bij een lokale horeca-ondernemer.

Normaal gesproken wordt er ook in de maanden maart en april veel camperhuur voor de zomervakantie geboekt. Dat is nu minder geweest. Maar we verwachten dat, zodra duidelijk wordt dat reizen in de zomer weer mogelijk is, de campervakantie voor veel mensen het alternatief zal zijn voor de vliegvakantie of het drukke vakantiepark. Hoewel dat voor camperverhuurders gunstig is, zijn we bij Kelgin Campers wel een beetje bezorgd over de drukte die het gaat geven als er straks in korte tijd heel veel reserveringen komen.

Help ons daarom het werk een beetje te spreiden en reserveer zo vroeg mogelijk als u ziet dat uw vakantiebestemming weer te bereizen is. Om dat een beetje te stimuleren belonen we de eerste 5 huurders die voor de komende zomer (juni, juli en augustus) voor minstens 2 weken een camper boeken met meer dan € 50 voordeel. Zij ontvangen gratis interieurschoonmaak bij terugkomst (€ 39) en gratis de pandemie-clausule (€ 25). Dat laatste houdt in dat het mogelijk is om onder voorwaarden zonder kosten te annuleren.

Voor het reserveren van uw veilige vakantiehuisje op wielen gebruikt u het online reserveringsformulier.

Verder heeft Kelgin Campers nog de mogelijkheid om een enkele camper direct uit voorraad te verkopen. Wilt u deze zomer nog met uw eigen camper op reis? Kijk dan bij de jonge gebruikte campers of de nieuwe 2020 modellen in voorraad.

Elnagh Baron

 

Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Reserveer nu lastminute een luxe Elnagh camper vanaf vrijdag 14 augstus. https://t.co/6nz8Z2lSW8 https://t.co/HeavnFOpJb
De camper: het nieuwe normaal? Over de ideale manier van reizen in de 1,5-meter-samenleving. https://t.co/IOwz5ruYEa https://t.co/0syrnIdTXI
Het reserveren van camperhuur voor de zomermaanden komt voorzichtig weer op gang. Verklein het risico op onverhoopt… https://t.co/3ZNEIMgF1M