Camper-anderhalve-meter

Kunnen we in tijden van corona op vakantie? Niets is zeker en we leren nog steeds. Wel is duidelijk dat een camper de ideale manier is om rond te reizen en toch afstand te bewaren. Dat is voor veel mensen reden om voor het eerst met een camper op reis te gaan.

Wie met een camper reist, komt niet op drukke vliegvelden en in volle vliegtuigen. In een camper reis je samen, met z'n tweeën of als gezin. De camper is je veilige huisje op wielen. Naar buiten ga je op plaatsen waar ruimte is om te wandelen of te fietsen of zomaar in de zon te zitten. Je hebt controle over de hygiëne, met eigen toilet en douche in de camper. Een bezoek aan de supermarkt volstaat om de koelkast af en toe wat aan te vullen. Het diner komt uit eigen keuken of je kiest voor een makkelijke afhaalmaaltijd bij een lokale horeca-ondernemer.

Nadat in het voorjaar van 2020 de vroege boekingen (april/mei) werden geannuleerd, kwam het huurseizoen in juni goed op gang. Daarna was het steeds vol en het naseizoen van 2020 is langer dan andere jaren. De boekingen voor 2021 zijn vroeger.

Reserveer nu nog een mooie herfstweek in oktober of november of boek op tijd voor 2021. Voor het reserveren van uw veilige vakantiehuisje op wielen gebruikt u het online reserveringsformulier.

Wilt u liever met uw eigen camper op reis? Kijk dan bij de jonge gebruikte campers of de nieuwe 2021 modellen.

Elnagh Baron

 

Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Reserveer nu lastminute een luxe Elnagh camper vanaf vrijdag 14 augstus. https://t.co/6nz8Z2lSW8 https://t.co/HeavnFOpJb
De camper: het nieuwe normaal? Over de ideale manier van reizen in de 1,5-meter-samenleving. https://t.co/IOwz5ruYEa https://t.co/0syrnIdTXI
Het reserveren van camperhuur voor de zomermaanden komt voorzichtig weer op gang. Verklein het risico op onverhoopt… https://t.co/3ZNEIMgF1M