Kelgin Campershow 27 en 28 november 2015
De nieuwe showroom van Kelgin Campers is geopend. Kom daarom nu campers kijken in Goes. U bent van harte welkom! Binnen staan nu de nieuwe modellen 2016 van Elnagh en buiten staan de laatste jonge gebruikte campers (vanaf 2010) voor opruimingsprijzen.

Kelgin Campers is in 2008 begonnen in een verkoopkantoor aan de Dirk Dronkersweg (nr. 7) in Goes. Daar stonden de (huur)campers buiten. Inmiddels is Kelgin volledig Elnagh dealer en is zijn er nieuwe modellen 2016 in voorraad gekomen. Deze hebben nu een mooie plek binnen gekregen.

De loods die hier op het terrein stond is begin 2015 weer vrijgekomen, zodat Kelgin Campers deze kon huren. De al wat oudere loods is door de eigenaar grondig gerenoveerd. Daarmee is het nog steeds geen blinkende glazen showroom, maar wel een hele nette ruimte. Dat past ook precies bij de bedrijfsvoering van Kelgin. We houden graag onze kosten en daarmee onze prijzen laag.

Zoals gezegd ontvangen we u graag in de showroom. En u kunt uw bezoek aan Kelgin Campers mooi combineren met een dagje Zeeland.

Elnagh-Campers
Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter