Camper Lenteshow bij Kelgin Campers
Kom vrijdag en zaterdag 24 en 25 maart tussen 10.00 en 17.00 uur naar Goes voor de Camper Lenteshow van Kelgin Campers.

Kies en reserveer uw huurcamper voor het komende seizoen en ga op reis met een nieuwe of heel jonge Elnagh camper. Als u tijdens de Lenteshow uw huurcamper boekt, ontvangt u 50 % korting op de combinatie van interieurschoonmaak en de TomTom Camper & Caravan.

Wilt u niet huren maar kopen? Dan biedt Kelgin Campers u vele mogelijkheden. Koop direct een nieuwe Elnagh camper. Of kies een camper waar de kop al af is en profiteer van meer dan € 10.000 voordeel. De hoogste korting ontvangt u als u nu al in de voorverkoop een camper koopt met levering aan het eind van het huurseizoen in oktober. Informeer tijdens de Camper Lenteshow naar de mogelijkheden.

Wat is een camper met de kop eraf? Een huurcamper heeft na 1 seizoen meestal zo'n 30.000 kilometer gereden en heeft dan naar verwachting slechts tien gebruikers (huurders, meestal echtparen) gehad. Campers uit verhuur worden door Kelgin in nieuwstaat afgeleverd. En, niet onbelangrijk, u koopt bij de dealer met fabrieksgarantie!


Door de combinatie met verhuur kan Kelgin Campers u allerlei vormen van maatwerk leveren. Een nieuwe camper kan met de door u gewenste opties worden ingekocht en na verhuur met een forse korting aan u worden geleverd. Een andere service die Kelgin Campers u biedt, is de mogelijkheid van verhuur van uw camper tijdens een aantal weken zomervakantie. Dat levert al snel een mooi bedrag aan huurinkomsten op.

Voor een overzicht van het aanbod van gebruikte campers gaat u naar de paginas met gebruikte campers.
Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter