Camperhuur Lastminutes

zon 100

Profiteer nu van Last Minute voordeel en boek een luxe camper met korting (prijzen zijn per week):

  • Elnagh T-Loft 530, halfintegraal (7,41 meter) met lengtebedden, automaat, 14 mei tot 4 juni, nu van € 799 voor € 749
  • Elnagh E-Van Duo, buscamper (6,36 meter) met lengtebedden, 21 mei tot 4 juni, nu van € 739 voor € 699
  • Elnagh T-Loft 529, halfintegraal (6,99 meter) met lengtebedden, per direct, nu van € 799 voor € 749

Uit voorraad leverbaar

Elnagh Baron 573Voor nieuwe campers zijn levertijden van een half jaar of langer op dit moment geen uitzondering. Kelgin Campers kan u nog direct uit voorraad leveren. U hebt daarbij de keuze uit deze gloednieuwe (model- en bouwjaar 2021) campers: Elnagh T-Loft 581 met queensbed, Elnagh Baron 573 met lengtebedden. of de exclusieve Elnagh Magnum 530 (integraal) met lengtebedden en automatische versnelling. Deze campers zijn net gearriveerd of komen de komende weken binnen. Ook jong gebruikte campers leverbaar. Maak een afspraak en kom kijken in onze showroom in Goes.

Vacatures

Wat is er mooier dan werken in en aan een luxe kampeerauto? Kelgin Campers heeft werk voor je:
  • voor het komende huurseizoen zoeken we in Goes hulp bij de schoonmaak van het interieur of de buitenzijde van huurcampers, vooral op vrijdagochtenden.
  • voor de nieuwe werkplaats in Scherpenzeel zoeken we een campermonteur
  • voor klussen aan campers zoeken we in Goes en Scherpenzeel (gepensioneerde) vakmensen voor werk aan meubilair of stoffering of sanitair enz.
  • voor allerlei werkzaamheden zoeken we scholieren of studenten als vrijdag- en/of zaterdaghulp.
Ga voor meer informatie naar onze pagina met vacatures.
logo2012Op de Caravan Salon in Düsseldorf vindt u Elnagh in Hal 10.

Speciaal voor alle bezoekers uit Nederland is Kelgin Campers daar aanwezig op D.V. zaterdag 30 augustus en van maandag 1 september tot en met zaterdag 6 september. Vraag ons ter plekke om een persoonlijke offerte.

Elnagh is helemaal klaar voor 2015 met de nieuwste techniek, eigentijds design en modellen die de camperaar vraagt. Nieuw is dit jaar bijvoorbeeld de Elnagh Magnum 29, die in Düsseldorf ook te zien is. Naast de al bestaande Magnum 30 is dit een tweede integraal met lengtebedden. Maar waar de Magnum 30 7,38 meter lang is, meet de compacte Magnum 29 slechts 6,99 meter.

Nieuw zijn ook enkele modellen in scherpgeprijsde Baron-serie. Opvallend is daarbij de Elnagh Baron 53, een alkoofcamper met draaibare cabinestoelen en lengtebedden achterin. De T-Loft serie is zowel binnen als buiten helemaal gerestyled. De T-Loft modellen zijn speciaal gebouwd om boven de zithoek een hefbed te kunnen bergen. De speciale daklijn zorgt voor voldoende stahoogte onder het bed. Nieuw is in 2015 dat enkele T-Lofts nu ook zonder hefbed verkrijgbaar zijn. Dat geldt ook voor enkele halfintegralen in de Baron- en King-serie.

De Elnagh King biedt de top in luxe en comfort, zowel in halfintegralen als alkoofmodellen. De King 530 is een van de meestverkochte modellen en is op de beurs te bewonderen. Een bijzonderheid van de King (en Magnum) modellen is de kachel die brandt op diesel uit de gewone brandstoftank van de camper.

Op het gebied van de techniek hoort Elnagh bij de eersten die wanden en vloeren geheel houtvrij uitvoeren. Een buiten en binnenlaag van glasvezel versterkte kunststof biedt optimale bescherming. Daartussen zit een laag van geëxtrudeerd polystyreen (XPS). Dat zorgt voor uitstekende isolatie en voldoende stevigheid. Op plekken waar dat nodig is, zijn extra verstevigingen aangebracht in ABS.

We laten u al dit moois graag persoonlijk zien in de Elnagh-stand in Düsseldorf. Het kan gebeuren dat de vertegenwoordiger van Kelgin net even weg is uit de stand. Bel dan naar het mobiele nummer 0031-6-23031021.

DSC04616-Elnagh-King-450G-1000br
Elnagh King 450G
Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter