logo_camperplanEen nieuwe camper gratis? Met het Kelgin CamperPlan zou dat zomaar kunnen. Maar een nieuwe camper in de veelgevraagde tweedehands prijsklasse van rond € 30.000,- kan ook en uiteraard met meer gemak. Lees verder voor de mogelijkheden.

In het Kelgin CamperPlan profiteert u van de grote vraag naar huurcampers, vooral in de zomermaanden. Door uw camper een beperkt aantal weken door Kelgin te laten verhuren, verdient uw nieuwe camper zichzelf voor een deel of zelfs helemaal terug.

Aan de verhuur van uw camper hebt u geen werk. Kelgin verzorgt het hele traject van boeking, uitgifte en schoonmaak van uw camper. Ook kan er een complete verhuurinventaris (inclusief gas en toiletvloeistof) van Kelgin in uw camper mee, zodat anderen niet met uw spulletjes op pad gaan. Uiteraard zorgt Kelgin ervoor dat uw camper tijdens de verhuur in nieuwstaat blijft. Voor de verhuurwerkzaamheden en -onkosten berekent Kelgin een percentage van de huuropbrengst.

Veel campereigenaren hebben er moeite mee om hun camper te laten verhuren. Maar wie voor € 30.000,- een gebruikte camper van vijf jaar oud koopt, weet dat daar ook andere mensen mee weg zijn geweest. Veel campers die uit Duitsland naar Nederland worden gehaald, hebben een verleden in de verhuur. Bij het Kelgin CamperPlan begint u tenminste zelf nieuw met uw camper en kunt u erop toezien dat er vanaf het begin netjes met uw camper wordt omgegaan. En u kunt natuurlijk vanaf het begin al zelf met uw nieuwe camper op reis!

De mate van verhuur kan in overleg worden ingevuld. Enkele mogelijkheden:
  • Kelgin CamperPlan Rendement: U koopt een camper als beleggingsobject. Kelgin kan voor u de verhuur van deze camper helemaal verzorgen. U profiteert van het rendement. Op verzoek rekenen we het u graag voor.
  • Kelgin CamperPlan Intensief: U koopt een camper om er zelf mee op reis te gaan. In de periodes waarin u de camper niet zelf gebruikt, wilt u deze graag zoveel mogelijk verhuren. Kelgin kan ook dit helemaal voor u verzorgen.
  • Kelgin CamperPlan Optimaal: U koopt een camper voor eigen gebruik en u wilt deze maar een beperkt aantal weken verhuren tegen een zo hoog mogelijke opbrengst. Dan kunt u ervoor kiezen om de krenten uit de pap te halen en uw nieuwe Kelgin camper alleen in de dure zomervakantieweken door Kelgin te laten verhuren.


Hebt u plannen om in 2011 of 2012 een camper te kopen? En zoekt u dan een jonge kwaliteitscamper met de kop eraf? Informeer ook dan eens naar het Kelgin CamperPlan. We starten dan met een nieuwe camper volgens uw wensen en u hebt dan na één of twee seizoenen (beperkte) verhuur een schitterende kwaliteitscamper in nieuwstaat met tien- of twintigduizend euro voordeel.

Ook voor het Kelgin CamperPlan geldt vanzelfsprekend dat rendementen uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst.
Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Reserveer nu lastminute een luxe Elnagh camper vanaf vrijdag 14 augstus. https://t.co/6nz8Z2lSW8 https://t.co/HeavnFOpJb
De camper: het nieuwe normaal? Over de ideale manier van reizen in de 1,5-meter-samenleving. https://t.co/IOwz5ruYEa https://t.co/0syrnIdTXI
Het reserveren van camperhuur voor de zomermaanden komt voorzichtig weer op gang. Verklein het risico op onverhoopt… https://t.co/3ZNEIMgF1M