Kelgin-Camperverhuur-FotowedstrijdKelgin organiseert dit jaar voor zijn camperhuurders een fotowedstrijd met in totaal € 400,- aan prijzen. Thema: "Kijk ons eens camperen!" Naast de prijzen die door een jury worden toegekend, is er een publieksprijs waarvoor alle bezoekers van de website kunnen stemmen.

Probeer voor deze wedstrijd uw camperervaring in een foto te vangen. Het gaat dus om de combinatie van mens en camper. Hoewel een mooie omgeving en een imposant landschap uw campervakantie misschien tot een speciale belevenis hebben gemaakt, gaat het in deze fotowedstrijd dus niet allereerst om de camper in dat landschap. Wat telt, is uw beleving van het rondtrekken per camper. Misschien was dat voor u het gevoel van vrijheid of het plezier van samen rondreizen of de rust en ontspanning of nog iets anders. Leg dat dan met uw camera vast en doe mee.

Prijzen
1e prijs: 150 euro korting op uw volgende campervakantie
2e prijs: 100 euro korting op uw volgende campervakantie
3e prijs: 50 euro korting op uw volgende campervakantie
Publieksprijs: 100 euro korting op uw volgende campervakantie

U ontvangt deze korting wanneer u weer een camper bij Kelgin Campers huurt. Deze korting kan worden gecombineerd met andere kortingen, zoals senioren- of peuterkorting en geldt ook tijdens schoolvakanties en rond feestdagen. In plaats van de korting op camperhuur kunt u ook kiezen voor een VVV Cadeaubon ter waarde van de helft van het genoemde kortingsbedrag.

In de onderstaande voorwaarden staat dat foto's moeten worden geupload via de KelginCampers.nl. Op dit moment is dat nog niet mogelijk, maar voordat het huurseizoen begint, wordt dit op de website ingebouwd.

Voorwaarden
 1. Deze wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing op de online fotowedstrijd ‘Kijk ons eens camperen’. Wie foto’s inzendt, geeft daarmee aan in te stemmen met deze voorwaarden.
 2. Deelname aan deze wedstrijd staat open voor hen die bij of via Kelgin Campers een kampeerauto huren of gehuurd hebben, in 2011 of in voorgaande jaren.
 3. Iedere foto-inzending moet voorzien zijn van een bijschrift (titel van de foto, korte omschrijving waar en wanneer de foto is gemaakt).
 4. Deelname aan de fotowedstrijd is mogelijk tot 18 november 2011. Met het oog op de publieksprijs kunnen bezoekers van de website tot en met 1 december 2011 op foto’s stemmen.
 5. De foto’s moeten worden geupload op de website www.KelginCampers.nl. Vermeld bij uw inzending altijd uw naam, e-mailadres en woonplaats.
 6. De foto’s moeten ongeveer van het formaat 1200 x 1800 pixels zijn (langste zijde maximaal 2000 pixels). Het bestandsformaat moet JPG zijn en de bestandsgrootte maximaal 4 Mb. Per deelnemer mogen maximaal 10 foto’s worden ingezonden.
 7. In de loop van december worden de foto’s beoordeeld en kiest een jury de winnende foto’s. Winnaars krijgen bericht per e-mail. De uitslag wordt op de website van Kelgin Campers gepubliceerd.
 8. Niet toegestaan is:
 • het uploaden van foto’s die inbreuk maken op de privacy, (intellectuele) eigendomsrechten (waaronder portretrecht) of andere rechten van derden,
 • het uploaden van foto’s met ongepaste, hinderlijke, lasterlijke, beledigende, bedreigende, inbreukmakende, onbehoorlijke of onrechtmatige onderwerpen, namen, materialen of informatie die op enigerlei wijze inbreuk maken op de persoonlijke rechten van anderen,
 • het insturen van foto’s onder de naam van iemand anders
 1. Kelgin Campers aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, welke ook, die het gevolg is van onjuistheid en/of onrechtmatigheid (inclusief onrechtmatig gebruik door derden) van foto’s die gebruikers op de site publiceren. Ook aanvaardt Kelgin Campers geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe sites waarop foto’s mogelijk (verder) wordt gepubliceerd.
 2. Kelgin Campers behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande toestemming foto’s van de website te verwijderen.
 3. Kelgin Campers is onherroepelijk gerechtigd de foto’s die op deze site staan of hebben gestaan te gebruiken, o.a. in publicaties op internet of in gedrukte vorm. In geen geval ontstaat door dit gebruik enige aanspraak op vergoeding.
 4. Over de uitslag van de fotowedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.
Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Reserveer nu lastminute een luxe Elnagh camper vanaf vrijdag 14 augstus. https://t.co/6nz8Z2lSW8 https://t.co/HeavnFOpJb
De camper: het nieuwe normaal? Over de ideale manier van reizen in de 1,5-meter-samenleving. https://t.co/IOwz5ruYEa https://t.co/0syrnIdTXI
Het reserveren van camperhuur voor de zomermaanden komt voorzichtig weer op gang. Verklein het risico op onverhoopt… https://t.co/3ZNEIMgF1M