Kelgin Campers Nieuwsbrief - Nummer 10

Printen


header shadow1
Deze nieuwsbrief bevat afbeeldingen. Als u die niet ziet, klik dan hier voor de online versie

Kelgin-Partner-in-Campers-310

 

Nieuwsbrief

 

Nummer 10


maart 2013


Jubileumjaar 2013

Kelgin-Campers-5-jaar-300
Kelgin Campers bestaat 5 jaar. Op 1 januari 2008 was de start op papier. En in april haalden we persoonlijk de eerste twee campers op bij de fabriek van Elnagh in Italië. Toen begon het echte werk.

In de afgelopen vijf jaar heeft Kelgin Campers een hechte klantenkring opgebouwd. Kopers werden trotse bezitter van een nieuwe of jonge gebruikte Kelgin, Elnagh of Ilusion camper. Huurders gingen op avontuur tot aan de Noordkaap en tot onderin Spanje, naar Kroatië en naar Schotland, of een weekje dichtbij huis in Normandië of aan de Moezel.

In 2008 begon ook de eerste (banken)crisis. Wat dat betreft kent Kelgin Campers niet anders dan dat. Dat heeft ook zijn voordelen. Door kosten laag te houden en door goede kwaliteit en persoonlijke service te bieden, groeit er tegen de stroom in iets moois in Goes. De crisis dwingt tot een optimale verhouding van prijs en kwaliteit. Daar profiteert de klant van.

In deze Nieuwsbrief trakteert de jarige u op mooie aanbiedingen. Lees ook alles over ons nieuwe motto: Partner in Campers.

Voor een grote groep nieuwe lezers is deze nieuwsbrief de eerste die zij in hun mailbox ontvangen. Hartelijk welkom! En voor u allen een hartelijke groet uit het Zeeuwse,

H. van Ginkel.

 

Partner in Campers

Kelgin-partner
Camperen in crisistijd? Het antwoord van Kelgin Campers is: samenwerken. Kelgin wordt graag uw Partner in Campers. U kunt op verschillende manieren profiteren van deze samenwerking.

Wilt u goedkoper huren voor uw jaarlijkse vakantie? Dan is het Camperabonnement iets voor u.

Of wilt u uw eigen camper voor de deur tegen lagere kosten? Kom dan eens praten over de Camperverhuurservice.

Wilt u ons helpen met investeren in een extra camper? Het Camperaandeel levert u een leuke bonus op.

Klik hier om te ontdekken wat Kelgin als Partner in Campers voor u kan betekenen.
 

Lentekortingsactie verlengd

Kelgin Comfort Trio 43
Kelgin Campers biedt u als lezer van deze Nieuwsbrief de primeur van de verlenging van onze Lentekortingsactie tot 28 juni 2013. Daardoor kunt u nu ook in mei en juni nog voordelig op reis. De Lentekorting begint bij € 100,- per week en kan oplopen tot maximaal € 175,- per week. Daardoor kan het zomaar gebeuren dat een week luxe camperen u maar € 554,- kost!

Deze verlenging publiceren we nu alleen in deze Nieuwsbrief. Op de website staat nog 26 april als einddatum, maar die geldt voor u dus niet. Vul 'Nieuwsbrief-Lentekorting' in in het veld 'Opmerkingen' bij uw online reservering.

Nadat u als eerste hebt kunnen reserveren, wordt deze korting aan iedereen aangeboden. Dat gebeurt waarschijnlijk in de loop van volgende week.

Klik hier voor een overzicht van de weken die nog beschikbaar zijn.
 

Beloning voor ambassadeurs


Bij Kelgin Campers zijn we niet van de grote reclamebudgetten. We houden de kosten graag binnen de perken. En al die reclame is gelukkig ook niet nodig.

De beste reclame is namelijk de mond-tot-mond-reclame van onze tevreden klanten. Dat zijn er in de loop van de afgelopen vijf jaar steeds meer geworden. En daar zijn we blij mee. Als u wel eens een boekje over verkoop en marketing hebt gelezen, bent u dit vast ook wel tegengekomen. Tevreden klanten zijn je ambassadeurs. Hun verhalen zijn de beste reclame die je je wensen kunt. En nog helemaal gratis ook.

Gratis? Dat gaan we de komende weken bij Kelgin Campers anders doen. We gaan onze ambassadeurs belonen voor hun hulp. Tot 30 april ontvangt iedere aanbrenger van een nieuwe (dus geen bestaande) huurder bij Kelgin Campers voor elke gereserveerde week van de nieuwe huurder zelf ook een week camperhuur met € 40,- korting (ook in combinatie met andere kortingen, zoals seniorenkorting). Dus als u een nieuwe huurder aanbrengt, die drie weken reserveert, kunt u zelf ook op drie huurweken de genoemde korting (3 x € 40,- = € 120,-) krijgen. Dat is de moeite waard!

De aanbrenger kan deze korting ook krijgen op reeds voor 2013 gereserveerde weken. Om voor deze beloning in aanmerking te komen, moet de nieuwe huurder bij zijn reservering onder 'Opmerkingen' vermelden: "Mijn ambassadeur is ... (naam aanbrenger invullen)".

 

Deze zomer nog uw eigen camper?


Kelgin Campers biedt doorlopend hele jonge campers aan voor hele scherpe prijzen. Wilt u deze zomer nog met uw eigen camper op reis? Maak dan een afspraak en kom onze campers eens bekijken. Met de vraagprijs kunnen we nog heel wat doen. Als uw camper pas op 1 juli of op 1 augustus geleverd hoeft te worden, kunt u nog duizenden euro's korting krijgen. Dat is uiteraard maatwerk en dat bespreken we graag met u persoonlijk.

Wie nu een nieuwe of gebruikte camper koopt, profiteert in ieder geval van een mooi jubileumcadeau in de vorm van gratis extra's naar keuze ter waarde van maar liefst € 1.000,-.

DSC03045-Kelgin-Campers-600-laagWilt u de Kelgin Campers Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.
header shadow3
Powered by AcyMailing
Joomla SEF URLs by Artio