Kelgin Campers Nieuwsbrief - Nummer 5

Printen
Dit bericht bevat afbeeldingen. Zijn deze niet zichtbaar? Klik dan hier voor de online versie.
Logo Kelgin Campers

Nieuwsbrief

Nummer 5

2 augustus 2011

Zomerse nieuwtjes

 
Buiten schijnt de zon. Dat is welkom na zoveel grijze dagen. Voor de huurders die met hun campers nu door heel Europa zwerven, is dit ook veel aangenamer.

In deze nieuwsbrief neem ik u mee naar wat er na deze zomer gaat komen: verkoop van de huurcampers, een nieuwe Fiat Ducato, een nieuw huurseizoen enz. Wie eerst nog van het lopende seizoen wil blijven genieten, ziet vast wel wat in de oktoberactie bij de camperverhuur.

Het aantal inschrijvers op deze nieuwsbrief blijft maar groeien. Alle nieuwe lezers, voor wie deze nieuwsbrief de eerste in hun mailbox is: van harte welkom!

H. van Ginkel


Actie Camperverhuur Oktober

korting_cirkel_oranjeZoek de zon op in oktober. Kelgin Campers maakt het mogelijk met een uniek aanbod.

Nu € 250,- korting op alle boekingen van drie weken.
Nu € 150,- korting op alle boekingen van twee weken.

Deze actie geldt voor alle huurcampers en voor reserveringen van twee of drie weken in oktober 2011. Boek snel want Op = Op! 

Reserveer online door hier te klikken. Klik hier voor informatie over de huurcampers en klik hier voor prijzen en beschikbaarheid.


Reserveer nu uw huurcamper voor 2012

DSC01502-Kelgin-Family-XL66-150De trend is dat reserveringen voor de camperverhuur steeds vroeger binnenkomen. Ook dit jaar is de eerste reservering voor het volgende jaar alweer eerder binnengekomen. Daarom staat op KelginCampers.nl nu al een overzicht van de prijzen en beschikbaarheid in 2012.

Zoals het er nu voorstaat, blijft de verhuurvloot in grote lijnen hetzelfde. Uiteraard is het de bedoeling dat de huurcampers van dit jaar worden verkocht om weer plaats te maken voor nieuwe (show)modellen 2012. Dat zal dan weer hetzelfde, zo breed mogelijke, assortiment zijn. Dus een luxe Elnagh Prince, een Elnagh T-Loft (met hefbed), een Elnagh Baron alkoofcamper, een Ilusion i760 en een Ilusion i770, eventueel aangevuld met een alkoofcamper van Ilusion.

Klik hier voor de pagina camperverhuur 2012 en klik hier om online uw huurcamper te reserveren.


Fotowedstrijd 2011

Kelgin-Camperverhuur-FotowedstrijdKelgin organiseert dit jaar voor zijn camperhuurders een fotowedstrijd met in totaal € 400,- aan prijzen. Thema: "Kijk ons eens camperen!" Naast de prijzen die door een jury worden toegekend, is er een publieksprijs waarvoor alle bezoekers van de website kunnen stemmen.

Lees verder

Sensationele prijzen - Nieuwe huurcampers 2011

tn_DSC02207-Elnagh-T-Loft-53-600bKelgin Campers zet alle showmodellen 2011 in voor de verhuur. U profiteert daardoor van voordeel dat oploopt tot maar liefst € 12.000! Daarvoor krijgt u eind oktober een camper van slechts zes of zeven maanden oud en in gloednieuwe staat. Of koop één van de laatste nieuwe campers 2011 uit de snel slinkende voorraad bij de fabrikant. Bel snel voor een afspraak en kom kijken. Klik hier voor meer info over alle gebruikte campers.


Fiat Ducato 2012 - Nieuwe motoren

FiatDucato2012-motor-65In het voorjaar van 2011 heeft Fiat vier nieuwe motoren voor de Ducato gepresenteerd. Deze voldoen aan de Euro 5-norm. Nieuwe campers (vanaf model 2012) zullen met deze motoren worden geleverd.

Lees verder

Kelgin CamperPlan!

logo_camperplanEen nieuwe camper gratis? Met het Kelgin CamperPlan zou dat zomaar kunnen. Maar een nieuwe camper in de veelgevraagde tweedehands prijsklasse van rond € 30.000,- kan ook en uiteraard met meer gemak. Lees verder voor de mogelijkheden.

Lees verder

Nieuw: Kelgin Campers Online Onderdelenservice

P1010601-150brHebt u schade aan uw Elnagh of Ilusion camper en onderdelen nodig? Of is er iets defect en moet het worden vervangen? Kelgin Campers kan alle onderdelen voor u bestellen. 

Omdat steeds meer klanten Kelgin Campers hiervoor weten te vinden, staat er op de website nu een online aanvraagformulier voor onderdelen. Vul daarop uw contactgegevens in en de gegevens van de camper en het onderdeel dat u zoekt, liefst met een foto. U ontvangt dan een vrijblijvende prijsopgave en informatie over de levertijd, waarna u kunt beslissen of u er een bestelling van maakt.

Kelgin Campers zet zich in om onderdelen zo snel mogelijk te leveren, maar is uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid bij de fabrikant. De service is bij Elnagh en Ilusion van een goed niveau, maar vooral bij oudere campers kan de levering van specifieke onderdelen wel wat langer duren.

Klik hier voor het online aanvraagformulier voor onderdelen.


Adresgegevens Kelgin Campers

 

Postadres: Postbus 234, 4460 AE Goes
Verkoopkantoor: Dirk Dronkersweg 7, 4462 GA Goes
Telefoon: 0113-233146
Openingstijden: op afspraak

Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief
Powered by AcyMailing
Joomla SEF URLs by Artio