Voorwaarden Kelgin Camperverhuur

Bij het huren van een camper gaat u akkoord met de algemene verhuurvoorwaarden van Kelgin. U vindt deze via de menukeuze 'Downloads' onder 'Verhuur'. U kunt ook hier klikken.

Op de genoemde pagina vindt u ook de polisvoorwaarden van de kortlopende reis- en annuleringsverzekering die u bij uw huurreservering kunt afsluiten.

De kampeerauto's zijn allrisk verzekerd. Daar is als extra een verzekering voor pechhulp, repartriëring en vervangend vervoer bij afgesloten. De voorwaarden van die verzekering vindt u ook bij de downloads.
Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Lastminute Huurcamper. Door annulering per direct vrij.(tot 4-9). Halfintegraal. 4 Personen. http://t.co/iCBZrpSYWj http://t.co/Y7q6MFuWWc
RT @raymondschrik: @KelginCampers weer thuis na een fantastische reis naar Noorwegen! De camper was geweldig! #camper http://t.co/UsOsnJ3F9z
Een mevrouw in Zwitserland vind campersleutel en spoort via logo op sleutelhanger website van Kelgin Campers op en meldt zich. Compliment!